Kort/Lang parkeren

 

Wat is Kort/Lang parkeren

Kort/lang parkeren is de meest gebruikte parkeervorm. Het is vrijwel bij alle vliegvelden mogelijk om gebruik te maken van deze vorm van parkeren. Bij kort/lang parkeren parkeer je op de dag van vertrek je auto op de parkeerlocatie van de aanbieder. Vanuit daar loop je naar het vliegveld of word je er naartoe gebracht met een shuttlebus. Wil je kort of lang parkeren? Via onze vergelijkingsmodule kun je dit eenvoudig aangeven. Nadat je dit hebt gedaan kun je gemakkelijk de parkings met elkaar vergelijken op bijvoorbeeld de prijzen, de afstand tot het vliegveld en de extra opties die de parkings aanbieden. Niet geheel onbelangrijk om te weten is dat kort/lang parkeren een van de voordeligste vormen van parkeren is.

Hoe werkt kort/lang parkeren?

Bij kort/lang parkeren rijd je op de dag van vertrek naar de parkeerlocatie waar je vooraf hebt gereserveerd. Daar parkeer je de auto. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden om bij de vertrekhallen te komen:

  • Lopen
  • Bevindt het vliegveld zich op loopafstand van de parkeerlocatie. Dan parkeer je jouw auto op de dag van vertrek bij de parkeeraanbieder en loop je vanaf daar naar de vertrekhallen.

  • Shuttlebus
  • Als het vliegveld niet op loopafstand is dan wordt er gebruik gemaakt van een shuttlebus om je van de parkeerlocatie naar de vertrekhal te vervoeren. Bij terugkomst maak je wederom gebruik van de gratis shuttleservice om vervoerd te worden naar je auto.

Omdat alle parkings zich op enkele minuten rijden van het vliegveld bevinden zit je gelukkig niet lang in de shuttlebus. Als je terug komt van je reis neem je contact op met de parkeeraanbieder. Deze komt je dan ophalen van het vliegveld en brengt je weer naar je auto. Meer informatie over de shuttle service vind je hier.

Direct vergelijken

Is het helemaal duidelijk hoe het werkt. Begin dan alle parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken en vind de deal die het beste bij jou past. Is het toch nog niet helemaal duidelijk hoe het werk? Maak je geen zorgen. Als je een reservering doet krijg je alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerd en zonder zorgen op reis te gaan.

Vergelijk alle parkings