Openbaar Vervoer

 
Alhoewel alle vliegvelden met de auto bereikbaar zijn, zijn sommige vliegvelden ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het voordeel van het openbaar vervoer is dat je niet zelf hoeft te rijden en jouw reistijd aan iets anders kunt besteden, zoals een boek lezen of met een goed nummer even tot rust komen. Het nadeel is dat de kans op vertragingen altijd bestaat.

Boeken van vervoersbewijzen

Het boeken van vervoersbewijzen, die nodig zijn om met het openbaar vervoer te reizen, wordt niet door ons aangeboden. De vervoersbewijzen zijn bij de desbetreffende vervoersbedrijven aan te schaffen. Zo kun je via NS international treinreizen naar het buitenland boeken. Voor het reizen met tram, bus, metro, trein en veerpond is 9292.nl een goede website om je route uit te stippelen en een overzicht van de kosten te krijgen.

Kosten

Reizen met het openbaar vervoer is niet altijd goedkoper dan met de auto. Of je nu voordeliger uit bent met het openbaar vervoer of met de auto is per situatie verschillend. Dat ligt bijvoorbeeld aan de afstand tot het vliegveld, met hoeveel personen je reist en de leeftijd van het reisgezelschap. Zoek voor jouw situatie uit op welke manier je het voordeligst uit bent. Onze vergelijkingsmodule kan je hierbij helpen. Hiermee vergelijk je eenvoudig alle parkings nabij alle luchthavens met elkaar. De kosten worden overzichtelijk weergegeven, waardoor jij voor jezelf na kunt gaan wat het voordeligste is in jouw situatie.

Voordelig parkeren

Besluit je met de auto naar het vliegveld te gaan. Dan wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk parkeren. Wij helpen je daar graag een handje bij. Met onze vergelijkingsmodule kun je namelijk alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken en vind je de deal die het beste bij jou past. Bij het vergelijken kun je aangeven wat jouw wensen zijn en welke vorm van parkeren jouw voorkeur heeft. Zo kun je kiezen tussen kort/lang parkeren en valet parkeren. Met behulp van onze boekingsmodule kun je eenvoudig reserveren. Na je reservering ontvang je alle informatie die nodig hebt.

Vergelijk alle parkings