Over Ons

Sinds een aantal jaren is het aanbieden van parkeergelegenheden nabij vliegvelden een branche die enorm in opkomst is. Aan het begin waren er nauwelijks vergelijkingswebsites die alle parkeeraanbieders voor de consumenten op een rijtje zetten. Langzaam maar zeker kwam daar verandering in en groeide in enkele jaren het aantal vergelijkingswebsites. Door deze groei nam het aantal fraudezaken fors af en steeg de kwaliteit van de dienstverlening. Niet zo gek, want er waren nu onafhankelijke partijen die de parkeeraanbieders met elkaar vergelijkte.

Met het oog op alle fraudezaken en de lage kwaliteit van de diensten besloten wij zes jaar geleden een vergelijkingswebsite te bouwen. Een eenvoudige website waar consumenten gemakkelijk alle aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Onze missie was toen en is nu nog steeds om betrouwbare parkeergelegenheden nabij luchthavens aan te bieden voor een lage prijs. Onder andere doormiddel van ‘dynamic pricing’ kunnen we consumenten de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

Omdat wij staan voor een transparante en integere parkeerbranche waar de klant waar voor zijn geld krijgt proberen wij constant te innoveren. Uiteraard kunnen we altijd wat hulp gebruiken. Heb je daarom ideeën of zijn er dingen waarvan je denkt dat het beter kan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.