Parkeren en Overnachten

 

Reizen is meestal een vermoeiende onderneming. Helemaal als je een lange vliegreis voor de boeg of achter de rug hebt. Om het reizen wat aangenamer te maken kun je overnachten in een hotel. Gelukkig zijn er veel hotels rondom vliegvelden en is de overnachting soms te combineren met het parkeren van je auto. Zo ga je uitgerust op weg of kun je even tot rust komen na een lange vliegreis.

Wat is ‘parkeren en overnachten’?

Met ‘parkeren en overnachten’ kun je uitgerust aan je reis beginnen. Of het nu gaat om een overnachting voor de dag van vertrek of een overnachting na terugkomst, het kan allemaal. Kies je voor een overnachting voor de dag van vertrek dan parkeer je jouw auto bij het desbetreffende hotel en kun je gelijk inchecken. Je kunt de hele dag genieten van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt. Na een goede nachtrust kun je de reis vervolgen. De transfer naar het vliegveld wordt door het hotel geregeld en tijdens je reis staat je auto geparkeerd op het parkeerterrein van het hotel. Bij terugkomst maak je wederom gebruik van de transferservice van het hotel. Eenmaal aangekomen bij het hotel staat je auto klaar en kun je direct doorrijden.

Kies je voor een overnachting na de reis dan is het enige verschil dat je jouw auto op de dag van vertrek bij het hotel parkeert in plaats van een dag ervoor. Ook dan wordt de transfer door het hotel verzorgd. Bij terugkomst kun je na een overnachting in het hotel weer uitgerust huiswaarts keren. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel een overnachting voor vertrek als na terugkomst te boeken.

Wordt parkeren en overnachten niet aangeboden in de buurt van de luchthaven waar jij vandaan vliegt? Dan kun je als alternatief via Hotels.com voordelig een overnachting boeken nabij de luchthaven. Via Vergelijkvliegveldparkeren.nl kun je dan een parkeerplek reserveren bij een van de vele parkeeraanbieders. De dag voor vertrek check je in bij het hotel en na een goede nachtrust parkeer je vervolgens jouw auto bij de parkeeraanbieder. Vanaf daar wordt je met behulp van een shuttle bus naar de vertrekhallen gebracht. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van valet parkeren.

Eenvoudig vergelijken & reserveren

Het vergelijken en reserveren van een parkeerplek gaat via Vergelijkvliegveldparkeren.nl erg makkelijk. Met behulp van onze vergelijkingsmodule kun je alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken en vind je de deal die het beste bij jou past. Er zit altijd wel een parking bij die voldoet aan jouw eisen. Vergelijk dus snel alle parkeeraanbieders en vind de beste deal.

Vergelijk alle parkings