Shuttle Parkeren

 

Wat is Shuttle Parkeren

Shuttle parkeren, of beter gezegd shuttle service, is een dienst die bij kort/lang parkeren wordt gebruikt om klanten van de parkeerlocatie naar de vertrekhallen te vervoeren en weer terug. Bij shuttle parkeren parkeer je jouw auto op de parkeerlocatie van de parking. Vanaf daar word je met een shuttlebus naar de vertrekhallen gebracht. Omdat alle parkings zich op enkele minuten rijden van het vliegveld bevinden is het gelukkig geen lange rit.

Hoe werkt Shuttle parkeren?

Stap 1: Reserveer bij een parkeeraanbieder
Reserveer via Vergelijkvliegveldparkeren.nl bij een van de vele parkeeraanbieders. Bij onze vergelijkingsmodule staat duidelijk aangegeven of een parking wel of geen shuttle service aanbiedt. Na je reservering ontvang je via de mail alle informatie die je nodig hebt.

Stap 2: Parkeer op de parkeerlocatie
Op de dag van vertrek rijd je naar de parkeerlocatie. Daar word je opgevangen door een van de medewerkers en kun je de auto parkeren.

Stap 3: Vervoer naar de vertrekhal
Vanaf de parkeerlocatie maak je gratis gebruik van de shuttleservice om vervoerd te worden naar de vertrekhallen van het vliegveld. Een medewerker helpt je met de koffers en je bent klaar om aan je reis te beginnen.

Stap 4: Bij terugkomst
Wanneer je weer terug komt neem je bij aankomst telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Een mederwerker van de parking zal je dan, wederom met de shuttlebus, ophalen van het vliegveld en naar de parkeerlocatie brengen. Eenmaal daar aangekomen, kun je jouw auto ophalen.

Voordelig parkeren

Via Vergelijkvliegveldparkeren.nl kun je eenvoudig alle parkeeraanbieders in de buurt van een luchthaven met elkaar vergelijken. Daarbij kun je aangeven wat jouw wensen zijn, zoals het wassen van je auto wanneer je weg bent, elektrisch parkeren of het behouden van de sleutels terwijl je op reis bent. Nadat je een reservering hebt gedaan ontvang je alle informatie die je nodig hebt om zonder zorgen op reis te gaan.

Vergelijk alle parkings