Valet Parkeren

 

Wat is Valet Parkeren

Valet parkeren is een gemakkelijke vorm van parkeren waarbij je direct naar de vertrekhallen kunt rijden. Je hoeft dus niet naar de parkeerlocatie van de parkeeraanbieder te rijden, zoals bij kort/lang parkeren het geval is. Eenmaal aangekomen bij de vertekhallen staat daar een medewerker van de parking op jou te wachten. Nadat je de autosleutels hebt overhandigd kun je meteen het vliegveld binnenlopen om in te checken.

Valet parkeren nabij vliegvelden

Veel van onze parkeeraanbieders bieden valet parkeren aan. Met behulp van onze vergelijkingsmodule kun je zien of je ook gebruik kunt maken van valet parkeren bij de luchthaven waar jij vliegt. Selecteer onder het kopje ‘service’ de optie valet parking om alle parkeenaabieders die valet parkeren aanbieden met elkaar te vergelijken. Alle parkings die dan worden getoond bieden valet parkeren aan. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is na gaan welke parking het beste bij jou past. Zo kun je vergelijken op de prijs, de afstand tot het vliegveld en extra opties die de parkings aanbieden.

Hoe werkt valet parkeren?

Stap 1: Reserveer bij een valet parking
Reserveer via Vergelijkvliegveldparkeren.nl bij een van de vele valet parkings. Door in onze vergelijkingsmodule ‘Valet parking’ aan te vinken onder het kopje ‘service’ krijg je alle valet parkings nabij het vliegveld te zien. Na je reservering ontvang je via de mail alle informatie die je nodig hebt.

Stap 2: Naar de vertrekhallen
Op de dag van vertrek rijd je direct naar het vliegveld toe. 20 minuten voor aankomst neem je telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om een plaats nabij de vertrekhallen af te spreken.

Stap 3: Sleutels overhandigen
Op de afgesproken locatie zal een medewerker van de parking op je staan te wachten om de auto in ontvangt te nemen. Na het overhandigen van de sleutels kun je direct inchecken bij de luchthaven, terwijl de chauffeur je auto op de parkeerlocatie van de parking parkeert.

Stap 4: Bij terugkomst
Als je bent geland en de bagage van de band hebt gehaald neem je weer telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om een plek af te spreken. De medewerker van de parking rijdt jouw auto naar de afgesproken locatie en wacht je daar op. Na het overhandigen van de autosleutels kun je snel je weg vervolgen.

Parkings vergelijken & reserveren

Is het allemaal nog niet helemaal duidelijk hoe valet parking precies werkt? Geen zorgen. Als je een reservering doet krijg je alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerd en zonder zorgen op reis te gaan. Vergelijk dus snel en eenvoudig alle parkings met elkaar en vind de deal die het beste bij jou past.

Vergelijk alle parkings